• HELPLINE:
 • 39611804

LargeMail™

Send store filer lige så
nemt som du sender
andre vedhæftninger

Med RMail® behøver du ikke 3. parts programmer eller usikre online services for at sende store filer. RMail® gør det muligt at sende store filer lige så nemt som du sender andre vedhæftninger.

Bevis for levering

image description

Med den unikke Registered Email™ teknologi får du en Registered Receipt™
kvittering for hver af dine sendte e-mails. Kvitteringen beviser, om e-mailen er blevet åbnet og på hvilket tidspunkt, samt hvad det eksakte indhold af e-mailen var.

Nem at anvende

image description

Vedhæft store filer, vælg “LargeMail” og klik på “Send Registered”. Det har aldrig været nemmere at sende store filer.

INKLUDERER

 • Auto aktiverings indstilling

  Konfigurér RMail® til automatisk at sende via LargeMail™ når filstørrelsen overstiger en specifik grænse.

  image description
 • Nem manuel funktion

  Eller bestem selv hvornår du vil bruge LargeMail™. Markér blot feltet LargeMail™ og vedhæft dine filer. Klik derefter på “Send Registered” feltet. Ligegyldigt hvordan du vælger at konfigurere LargeMail™, vil du nyde den strømlinede og nemme arbejdsgang.

  image description
 • Registered Receipt kvittering

  Du modtager en Registered Receipt™ kvittering for hver e-mail du sender, som dokumenterer leveringsstatus, tid for levering og e-mailens originale indhold. Kvitteringen kan blandt andet bruges som juridisk bevismateriale.

  image description

Hør fra vores kunder :

 • image description
  Kristin Nollett Client Advocate Silverstone Group

  “Jeg er nu i stand til at sende store filer til mine klienter på en sikker måde. Tidligere kunne vi ikke sende filer der var større end 5 MB via vores normale sikre e-mail program. Vi måtte ofte sørge for at få leveret vores dokumenter personligt eller med kurér.”

 • image description
  Lorraine Tune Account Manager MHBT

  “Vi havde et udbud som skulle sendes ud i sidste minut. Da det var for stort til at sende gennem vores normale e-mailprogram, blev vi stressede og bekymrede for at udbuddet ville blive forsinket. Det kunne i værste fald resultere i mistet forretning eller at belaste vores kundeforhold. Heldigvis hørte vi, at RMail tillader at sende store filer i et sikkert format. Vi nåede at sende vores udbud inden deadline og til og med på en sikker måde.”

Kom i gang i dag