• HELPLINE:
 • 39611804

TRACK & TRACE

Bliv underrettet om
levering og åbning af din e-mail

Har du undret dig over, hvad der er sket med din e-mail – om den er havnet i et spamfilter, begravet i andre vigtige e-mails eller åbnet men ignoreret? Med RMail® vil du vide præcis hvornår dine e-mails er blevet leveret og åbnet. Det giver dig mulighed for at holde styr på din vigtige kommunikation.

Sporing

image description

Med RMail® vil du vide præcis hvornår dine e-mails er blevet leveret og åbnet. Det giver dig mulighed for at holde styr på din vigtige kommunikation.

Synlighed

image description

E-mails sendt med RMail® banneret opfattes som vigtige og behandles derefter. Derudover er det svært for modtageren at ignorere din e-mail, når de ved at den spores.

Umarkeret

image description

Du kan også sende uden RMail® banneret, så din modtager ikke kan se at e-mailen spores.

INKLUDERER

 • Se hvornår din e-mail er åbnet

  Modtag besked om, hvornår dine afsendte e-mails er leveret og åbnet.

  image description
 • Tidsstemplede “Open reports”

  Hver rapport fortæller præcist, hvornår din e-mail blev åbnet.

  image description
 • Registered Receipt™ kvittering

  RMail® er det eneste produkt som sender dig en Registered Receipt™ kvittering for hver e-mail du sender. Kvitteringen dokumenterer leveringsstatus, tid for levering og e-mailens originale indhold. Dette kan bruges som juridisk bevismateriale.

  image description
 • Vis at din e-mail er vigtig

  Hvis du benytter “markeret” funktionen inkluderes ordet “Registered” automatisk i emnefeltet i din e-mail og tilføjer et RMail® banner i tekstfeltet, så din modtager ved at du kan spore e-mailen. Du kan også sende uden banneret for at bibeholde udseende af en normal e-mail.

  image description
 • E-mail verificering

  Med RMail® har du en tredjeparts verificering når det bliver aller mest nødvendigt. Du skal blot videresende din Registered Receipt™ kvittering til verify@rpost.net for at modtage en autentisk kopi af den originale e-mail, som kan bruges som juridisk bevismateriale.

  image description

Hør fra vores kunder :

 • image description
  Pamela Calderwood Paralegal Cochran Freund & Young

  “Jeg havde forsøgt at kontakte en potentiel kunde via e-mail, som ikke blev besvaret. Derefter sendte jeg en “Registered e-mail” og modtog næsten øjeblikkeligt et svar, herunder spørgsmålet ” hvad er en Registered-mail ?”

Kom i gang i dag